Különleges ruhában fotózták Rogán-Gaál Cecíliát egy hajón

Fotó: Instagram/Rogán-Gaál Cecília
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rogán-Gaál Cecília Sarka Katához hasonlóan nagyon szereti az elegáns ruhákat, de ez most abszolúte ott van a kedvencek között.

A divat segítségével sok mindent ki lehet fejezni, elsősorban a személyiségünket és a karakterüket. Jó hatással van a lelkünkre és a mentális egészségünkre is, ha a tükörben egy erős énünk köszön vissza.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Sokan elhanyagolják ennek fontosságát, és itt nemcsak a márkákról van szó. A legfontosabb az, hogy amit hordnunk, abban kellően határozottak és boldogok legyünk, máskülönben nem lesz meg az összhatás.

Rogán-Gaál Cecília nagyon kedveli a farmeres szetteket, amik remekül állnak neki. Nem egy ilyen összeállításban láthattuk az évek alatt, és mint tudjuk, a farmer soha nem fog kimenni a divatból.

Ugyanez igaz az elegáns ruhákra is, amiknek mindig szezonja van. Nyáron pedig előkerülnek az igazán könnyed ruhadarabok is, melyeket szimpla élmény viselni, és a nők ezeket a ruhákat nagyon kedvelik.

Cecília szintén élvezi a nyarat, a jó időt, és ilyenkor még jobb érzés vízre szállni. A ruha pedig abszolúte megy a stílusához, a környezethez, az elmúlt időszak egyik legszebb összeállítását láthatjuk rajta.