Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Rogán-Gaál Cecília igazi szuper-aktív anyuka , aki imád babázni (videó)

Fotó: Instagram/Rogán-Gaál Cecília
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan példát vehetnek Rogán-Gaál Cecíliáról, aki a munka mellett három gyermeket nevel, sportol, és közben természetesen igyekszik mindent megtenni, ami csak lehetséges.

Rogán-Gaál Cecília az egyik leghíresebb édesanya idehaza, aki még mindig fiatal, de már háromszoros édesanyának mondhatja magát. Mindamellett, hogy kiváló formának örvend, rendkívül aktív, és nem panaszkodik, imádja ezt az időszakot.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Cecília a TV2-nek adott interjújában azt mondta, mindenkinek receptre írná fel 35 felett gyermeket vállalni. Számára nagyon különleges élmény most újra átélni ezeket a dolgokat, aminek minden percét másképpen élvezi ki, mint fiatalon.

„Annak is megvolt a szépsége, de azt hiszem, ez egy még különlegesebb helyzet most.” Hangsúlyozta, minden pillanat öröm, kezdve az éjszakai kelésekkel, de szerencsés, mert a harmadik babája nyolchetes kora óta végigalussza az éjszakákat. „Szerencsésnek mondjuk magunkat.”

Ugyanakkor, ha fel is kell kelni hozzá, Cecília már nem úgy éli meg mindezt, mint amikor huszonévesen tette meg. Mindenki nagyon szereti otthon a babát, aki biztosan el lesz kényeztetve, ugyanakkor remekül is alkalmazkodik a többiekhez, illetve a helyzetekhez.

Ahogyan a munkát, a sportot sem engedte el, de a teniszt már nem úgy játssza, mint régen, amikor az élvonalban lépett pályára. A futás például az egyik új szenvedélye, és az egyéb más edzésformák sem maradnak ki.

Még több bulvár: Ilyen szexi Mimi sportosan és kényelmesen