Dollár
424,44 Ft
Euró
413,17 Ft
Font
461,99 Ft
Bitcoin
19,516 $

Meglepő név kerülhet Rodgers helyére, ha a United leigazolja a kirúgott Solskjaer helyett

Fotó: Unsplash
not image

Hujber Dávid

2021. november 21. - 07:04

A Leicester City is felkészült arra a lehetőségre, ha a Manchester United úgy dönt, kivásárolja a szerződéséből az edzőjüket.

A következő órákban, napokban és hetekben egy érdekes dominó indulhat be a futballban. Pár hónappal ez előtt egy soha nem látott edzőkeringő vette kezdetét a futballban, mely még mindig nem ért véget.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

A legújabb távozó Solskjaer, a Manchester United edzője, aki a sokadik lehetősége után sem tudott bizonyítani, még Ronaldóval sem, akit a következő nyári átigazolási időszakban elveszíthetnek, ha nem jutnak be a Bajnokok Ligájába.

A csapat mélyrepülésben van, és egyelőre nem tudni, hogy ki lesz az utód. Az ideiglenes vezetők már megvannak, de hosszú távon kell gondolkoznia a csapatnak. Zidane az egyik fő opció, akinek a felesége nem akar Manchesterbe költözni.

A francia régóta szabadúszó, miután saját maga döntött úgy, hogy elhagyja a Real Madridot, és úgy hírlik, továbbra is a francia válogatott kispadját akarja, de a PSG is érdeklődik iránta.

A United számára Brendan Rodgers sokkal kézenfekvőbb lenne, akiért azonban súlyos összeget kellene fizetniük a Leicester Citynek. Egyik klub sincs jó helyzetben, mindketten messze alulteljesítenek, és ha a Liecester vezetősége úgy dönt, kirúgja az edzőjét, a Unitednek nem kellene fizetnie érte.

Rodgers egy nagyon tapasztalt és sikeres edző, ám az jól látszik, hogy a rengeteg kipróbált formáció és variáció ellenére a csapata nem működik. Emellett a hírek szerint az edző hajlik arra, hogy ismét egy hatalmas klubot irányítson, ami a United lenne.

A Fichajes arról ír, hogy Rodgers klubja immáron komolyan gondolkozik azon, hogy menedzsert váltson, és az első opciójuk listán Frank Lampard. A Chelsea gyorsan menesztett legendája még mindig klub nélkül várakozik, legutóbb a Norwich City ajánlatát utasította vissza.

A Leicester igazgatótanácsa nagyra tartja Lampardot, és látják benne a lehetőséget, hogy ő vegye át a projektet, és mindent a semmiből építsen fel, a saját elképzelései szerint.