Clouds
21 Budapest
Dollár
368,41 Ft
Euró
394,89 Ft
Font
452,17 Ft
Bitcoin
27,810 $

Első rodeózása közben sérült meg, a kórházban hunyt el a 14 éves fiú

Fotó: Unsplash
Észak-Amerika
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A mentők hamar kiértek a helyszínre, hogy megfelelő ellátásban részesítsék Denim Bradshaw-t, akit később kórházba szállítottak, sajnálatos módon azonban már nem tudtak segíteni rajta.

A helyi hatóságok jelentése szerint egy 14 éves fiú sebesült meg rodeózás közben, nem sokkal azután, hogy bikára ült az észak-karolinai King városában megrendezett Rafter K Rodeo Winter Series eseményen.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

A mentők hamar kiértek a helyszínre, hogy megfelelő ellátásban részesítsék Denim Bradshaw-t, miután szívmegállásról kaptak bejelentést, s a kamasz fiút kórházba szállították, sajnálatos módon azonban nem tudták megmenteni az életét.

„A tegnap este volt életem legborzalmasabb éjszakája. Az én gyönyörű kisfiam örökre itt hagyott minket, hogy az Úrral lehessen. Egy rémálomban ébredtem, ami életem hátralévő részére szól”

– osztotta meg fájdalmát az édesanya, Shannon Bowman.

Rajongott a rodeózásért

Shannon azt is elmondta, sosem látta még olyan boldognak a gyermekét, mint amikor életében először a bika hátára ült, hiszen ez volt minden álma, a testvér pedig hozzátette, öccse imádott mindent, ami erről a sportról szól: a cowboykalapokat, az övcsatokat, a csizmákat és az állatokat.

Amanda Paquette, akinek a fia szintén résztvevő volt, a helyi tévének arról nyilatkozott, hogy jól látta, amikor a bika Denim mellkasára taposott, nem sokkal azután, hogy a fiú leesett, és ez mélyen megrendítette – írta a Sky News.

Az esemény szervezői őszinte részvétüket fejezték ki Denim családja és barátai felé, akik támogatták őt a sport iránti szeretetében, kiemelve, hogy ők is családtagként tekintenek a fiúra, majd köszönetet mondtak azoknak, akik segítséget nyújtottak abban a nehéz pillanatban.