Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
16,977 $

Robogóst üldöztek a rendőrök Debrecenben, ez volt a csomagjában

Fotó: police.hu

Takács Petra

2021. augusztus 13. - 08:53

Amikor már azt gondolta a robogós, hogy lerázta a rendőröket, jött a kellemetlen meglepetés, majd kattant a bilincs.

A rendőrség közleménye szerint egy debreceni motoros rendőr készült igazoltatni egy robogóst a Böszörményi úton, még augusztus 11-én 14 óra körül. Miután a férfi meglátta a rendőrt, gázt adott és egy közeli lakótelep épületei közé menekült, ide-oda cikázott.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

A motoros rendőr gyorsan értesítette a kollégáit, majd követni kezdte a robogóst, hogy felelősségre vonja. Amikor a férfi azt gondolta, hogy túl van a nehezén, egy bokros területen megállt, és megpróbált megszabadulni a motoros felszerelésétől.

A debreceni járőrök azonban megtalálták, igazoltatták, majd átvizsgálták a ruházatát, illetve a kétkerekű csomagtartójának tartalmát. Ekkor már egyértelmű volt, hogy miért menekült el a robogós, mivel egyrészt a helyi lakosnak soha nem is volt jogosítványa, másrészt 200 darab kábítószergyanús tablettát találtak nála.

„Ezek hatóanyag-tartalmát az eljárás során igazságügyi szakértő fogja vizsgálni. Az egyenruhások előállították a 28 éves férfit a rendőrkapitányságra, ahol kábítószer gyorstesztet alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott.” – olvasható a police.hu oldalán.

Árokba vitte a párját, ahol szurkálni kezdte, végül belehalt a sérüléseibe

„A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési őrizetbe vették. A gyanúsítottnak továbbá bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt is felelnie kell.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.