Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Rita Ora ismét rendesen „begyújtott” az Instagram alá a szexi fotóival

Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Inkább bele sem gondolunk, hogy egyesek mennyire kiakadnának, ha egy magyar híresség közölne magáról ilyen szexi fotókat, ráadásul ekkora mennyiségben.

Magyarországon megint mások a szokások, mint például a tengerentúlon, vagy globális szinten. Sokan vannak, akiknek már egy kivágott póló is meghaladja az ingerküszöbét, míg mások nagyon képmutatóan írogatnak.

Soron kívül Január 29.: ilyen időjárás vár ránk vasárnap

Semmi gond nincs azzal, ha valaki vonzó, jól érzi magát a bőrében, mindezt ízlésesen tálalja a különböző fotóival, videóval. Számos nagyon minőségi tartalmat láthatunk a világsztároktól, szerte a világon.

Rita Ora is közéjük tartozik, aki csak úgy duzzad az önbizalomtól, de van is miért, mert szenzációs formában van, kiváló énekesnő és imádják. Soha nem lépi át a határt a tartalmaival, ám mint mondtuk, egyeseknek ez már sok.

Azokat is nehéz megérteni, akik ennek ellenére folyamatosan kommentelnek a posztok alatt. Ha valami nem tetszik, akkor nyilván nem látogatom a sztár oldalát, de sokan nagyon furcsán gondolkoznak erről.

Ora megint publikált pár nagyon erős fotót magáról, amik szintén csak azt erősítik meg, hogy milyen szép vonalai vannak. Nőként is abszolúte elismerésreméltó, amit letesz az asztalra, és ezek a ruhák kiválóan állnak rajta.

Még több bulvár: Fördős Zé adott egy tuti tippet Rácz Jenőnek a térdműtétje után