Rita Ora különleges keblei azonnal magukra vonják a figyelmet (fotók)

Fotó: Instagram/Rita Ora
not image

Hujber Dávid

2022. május 14. - 18:57

A világhírű énekesnő látható módon szeret kihívóan öltözni, de mikor tegye meg, ha nem most, hiszen fiatal, sikeres és boldog.

Sokszor hangsúlyoztuk már, hogy a lehető legkisebb mértékben kell tudomást vennünk a korunkról. Nagyon sokan depressziósak amiatt, hogy túlzottan foglalkoznak a korukkal, és közben elhaladnak mellettük az igazán fontos dolgok.

A korunk nem állandó, másodpercről másodpercre öregszünk, és ez akkor is így lesz, ha nem fogadjuk el. Nyilván csak évről évre látszik igazán a folyamat, de mióta világ a világ, ez így működik, nem máshogy.

Szerencsésebbek is vagyunk, mert egykor az átlagéletkor sokkal alacsonyabb volt, és olyan betegségekben haltak meg tömegével az emberek, amikre manapság még csak nem is gondolnánk. Nem beszélve a szépségipar fejlődéséről, mert minden adott ahhoz, hogy sokkal inkább karban tudjuk tartani magunkat.

Berki Krisztián feltételezett dílere azt állítja, soha nem adott el neki drogot

A stresszes élet az egyik legnagyobb ellenségünk, így ha ezt el tudjuk engedni, és sokkal inkább a harmónia felé vesszük az irányt, akkor sokkal több esélyünk lehet egy igazán és kiegyensúlyozott földi életre.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.