Dollár
434,38 Ft
Euró
424,14 Ft
Font
487,25 Ft
Bitcoin
19,188 $

Olyan szexi Rita Ora hasa, hogy megolvad tőle a telefonod kijelzője

Fotó: Rita Ora brit énekesnő elismerésével az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségén a New York-i Radio City Music Hallban 2018. augusztus 20-án. (MTI/EPA/Jason Szenes)
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 20. - 16:34

Nemcsak egy rendkívül tehetséges és kiváló énekesnőről beszélünk, hanem egy olyan karakterről is, akiből dől az erotika.

Nincs ebben semmi meglepő, Rita arra született, hogy szórakoztasson, méghozzá topszinten. Ezt meg is teszi minden alkalommal, amikor színpadra lép, a világ egyik legjobb énekesnője, ehhez kétség nem férhet.

Soron kívül Svájcban is gumilövedékkel oszlatták az iráni nagykövetség előtt tüntetőket

Egyúttal azt kell mondjuk, a világ egyik legvonzóbb sztárja is, és azok, akik mindezt kétségbe vonják, csak nézzék meg a róla készült fotókat. Sminkkel és smink nélkül is bizonyította már ezt, sok férfi számára az abszolúte tökéletes női formát testesíti meg.

A nők közül legalább ugyanennyien gondolják róla ezt, maximálisan elismerik a szépségét, a különleges vonalait. Ehhez azonban a karaktere is hozzátartozik, hiszen nem minden a külső, de nála minden rendben van.

Sokszor csak ámulhatunk rajta, hogy milyen vonzó, mennyi potenciál van benne, és nem tartozik a szégyenlős sztárok közé. Az évek alatt már nem egy igazán kihívó felvételt is láttunk róla, de a határt nem lépi át.

A kétszeres Oscar-díjas Brad Pittről kiderült, hogy szobrász

Alább többek között azt is megnézhetjük, hogy milyen lapos a hasa, maximálisan hozza a karakterét. Nem tud nem szexi lenni, minden egyes pillanatban az, legyen rajta bármilyen szett is, akár Rióban, akár máshol a Földön.