Dollár
431,93 Ft
Euró
412,37 Ft
Font
461,45 Ft
Bitcoin
18,660 $

Ezzel a mély dekoltázzsal lépett színpadra Rita Ora (fotók)

Fotó: Rita Ora brit énekesnõ elismerésével az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségén a New York-i Radio City Music Hallban 2018. augusztus 20-án. (MTI/EPA/Jason Szenes)
not image

Hujber Dávid

2022. július 26. - 03:05

Rita Ora szó szerint ragyogott, és egy olyan különleges ruha volt rajta, amit nagyon sok nő megirigyelne, nem beszélve az énekesnő formájáról.

Rita Ora még mindig csak 392 bejegyzésnél tart az Instagramon, ami nem túl sok. Sokkal aktívabb sztárok is vannak nála, de ennek ellenére rengeteg követővel bír, mely megmutatja, hogy nem a mennyiség számít.

Soron kívül Reuters: 1,1 milliárdos segélycsomagot készül kiutalni az Egyesült Államok Ukrajnának 

Több mint 16,1 millió követőt számol az oldalán, ami kellően meggyőző, és lesz ez sokkal több is. Ezek azonban már olyan számok, amikből igencsak szépen meg tud élni az ember, rengeteg pénzt hoznak a konyhára.

Ora nem panaszkodhat, mert világhírű énekesnőként folyamatosan válogathat a felkérések közül. Az igazi otthona azonban a színpad, ahol mindig különleges, egyedi, és közben árad belőle az erotikus energia.

Ördög Nóra szombat esti extra megjelenése az Anna-bálról

Ez már a róla készült fotókon is tisztán megfigyelhető, oka nincs arra, hogy panaszkodjon a formájára. Rendkívül erős megjelenéssel rendelkezik, és amikor ott áll a színpadon, mindenki csak rá figyel.

Lapozó: 1 2