Clouds
21 Budapest
Dollár
360,11 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
443,46 Ft
Bitcoin
23,206 $

Egészen közelről láthatjuk Rita Ora bikiniformáját (fotók)

Fotó: Instagram/Rita Ora
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bikiniben is megmutatta, mennyire csinos, szexi és vonzó a világhírű énekesnő, akiért milliók rajonganak.

Rita Ora az egyik legtermészetesebb világsztár, mivel abszolúte magát adja, nem játszik szerepeket, és közben igyekszik boldog lenni. Ez soha nem egyszerű, amikor valaki ennyire ismert, és mindenki megbámulja az utcán.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

A divatos napszemüvegek sokat tudnak segíteni ezen, ám még így is felismerhetőek a sztárok. Néha szabályosan menekülőre fogják az embertömeg és a fotósok miatt, akik szinte mindenhol ott vannak.

Szép dolog ismertnek és tehetősnek lenni, néha azonban az igazi nyugalmat csak akkor kapják meg a sztárok, ha odahaza vannak, vagy egy magánszigeten. Mindennek megvan a maga nehézsége, ahogyan ennek is, ám ezekkel a dolgokkal együtt kell élni.

Ora jól kezeli a helyzetet, és sokszor sokkal inkább nyitott, mint más sztárok. Sok múlik a személyiségen, illetve azon is, hogy milyen városrészben laknak a hírességek, mennyit utaznak, és így tovább.

Az énekesnő szeret utazgatni, és imádja a jó időt, a tenger, az óceán zaját, és azt az illatot, ami ilyenkor átjárja az ember testét. Bikiniben még könnyebb az élet, különösen, ha valakinek ilyen erős formája van, mint Ritának.

Még több bulvár: Balira utazott szilveszter előtt Vasvári Vivien (fotók)