Hiába a titkos találkozó, Rice valószínűleg nem a Bayernt választja

MTI/EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A West Ham legnagyobb sztárja maradhat a Premier League-ben.

Habár az elmúlt napokban úgy tűnt, hogy a Bayern Münchenben folytathatja Rice, úgy látszik, rálicitáltak a bajorokra, és a Premiershipben második helyen végző Arsenal lehet a befutó.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

A hírek szerint az Ágyúsok nem kevesebb mint 100 millió fontot ajánlottak a játékosért, ugyanakkor hivatalosan még nem utasították el a Bayern ajánlatát sem, sőt, egy titkos találkozóra is sor került, melyen a két csapat képviselői voltak jelen.

Declan Rice legnagyobb erőssége, hogy egy az egy elleni csatákban remekül követi le az ellenfél időzítését, ráadásul a csapat karmestereként is egyre jobban motiválja játékostársait – írja a Bild.

Arról már régen tájékoztatta jelenlegi együttesét, hogy nem kívánja meghosszabbítani a szerződését, ám azt is világossá tette, hogy megfelelő ajánlat esetén szívesen maradna az angol bajnokságban.

Rice azonban trófeával szeretne búcsúzni a West Ham Unitedtől, amire minden lehetősége meg is van, hiszen jövő héten a Konferencia-liga döntőjében a Fiorentinával küzdhetnek be a kupáért, ezzel pedig a bajnokság 14. helyén végző csapat az Európa-liga indulást is elnyerhetné.