Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,86 Ft
Euró
381,61 Ft
Font
445,49 Ft
Bitcoin
43,545 $

Rice-szal erősítené meg a Manchester United a középpályáját

Több forrás is biztosra veszi, hogy Declan Rice nyáron Manchesterben köt ki. 

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Januárban nem sikerült játékosokat igazolnia a Manchester Unitednek, ugyanis azok a célpontok, akiket kinéztek maguknak, nem voltak elérhetők, viszony nyárra mindenképpen szeretnének egy olyan középpályást szerezni, aki irányítani tudja a játékot. 

Az Old Traffordon három név is felmerült a pozícióra, jelenleg azon dolgoznak, hogy szűkítsék a listát, amely Declan Rice, Kalvin Phillips és Amadou Haidara nevét tartalmazza.  Soron kívül Akár mínusz 11 fok is lehet éjszaka

Az ESPN úgy tudja, hogy Phillips, aki jelenleg a Leeds játékosa, nem szívesen igazolna az egyik legnagyobb riválishoz, miközben Declan Rice-ért a West Ham United akár 100 millió fontot is elkérne, ennek ellenére a Chelsea és a City is versenyben van a játékosért. 

Paul Merson korábbi angol válogatott labdarúgó, a Sky Sports szakértője szerint Rice nyáron el fogja hagyni jelenlegi csapatát, és nem máshoz, mint a Vörös Ördögökhöz fog igazolni. 

„Ha megnézzük a középpályájukat, az nem elég erős, nem dominálják a futballmeccseket, számomra egyértelmű, hogy meg kell szerezniük őt. Az egyik legjobb, rengeteget fejlődött, nem egyszer vagy kétszer, de tízszer jobb a játéka, mint korábban“ – fejtette ki. 

„Gólokat lő, helyzeteket alakít ki – nem tudom eléggé dicsérni a srácot, egyszerűen fenomenális“ – emelte ki Merson. 

Varga Mihály: jövő hétfőn indul a villámgyors azonnali online értékpapírszámla-nyitás

Ezzel párhuzamosan megújul a Webkincstár és MobilKincstár alkalmazás is.