Dollár
391,51 Ft
Euró
406,36 Ft
Font
470,74 Ft
Bitcoin
16,503 $

250 millió forintos rezsitámogatást nyújt a dolgozóinak a Rossmann

Fotó: Csekkbefizető automata a Rossmann Magyarország Kft. Béke téri üzletében 2016. november 16-án. A Magyar Posta fejlesztéseként a Rossmann és a CBA kiskereskedelmi hálózatában is elérhető lesz a csekkbefizetés. A CBA-nál 66 db, a Rossmann boltjaiban 25 db csekkbefizető automatát állítanak fel. MTI/Kovács Attila
not image

Koós Alexandra

2022. október 18. - 09:06

Korábban többször is inflációálló béremelést hajtottak végre, azonban a rendkívüli helyzetre való tekintettel úgy látták, hogy most is szükség van egy hasonló lépésre.

A Rossmann drogérialánc hétfőn jelentette be, miszerint novemberben és decemberben két részletben nyújtanak anyagi támogatást minden kollégájuknak, mégpedig 70 ezer és 120 ezer forint közötti összegben.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Erről a cég ügyvezetői, Flórián László és Németh Kornél azt nyilatkozták, hogy az elmúlt években, valamint 2022-ben is inflációálló béremelést hajtottak végre, azonban a rendkívüli helyzetre való tekintettel úgy látták, hogy most is szükség van egy hasonló lépésre.

Ennek fényében úgy döntöttek, hogy a megugró rezsiköltségekben is támogatást szeretnének nyújtani minden munkatársuknak, amelyre a vállalat összesen 250 millió forintot különített el – számolt be a hvg.hu.

„Az egyszeri kifizetésen túl, amit minden kollégánk megkap, létrehozunk egy támogatási alapot is. Ez azt a célt szolgálja, hogy a nehéz élethelyzetbe került munkatársainkat további anyagi támogatásban tudjuk részesíteni” – mondták.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.