Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,094 $

Mióta itt jártál:

Nem árt rétegesen öltözködnie annak, aki mostanság moziba készül

Fotó: Unsplash
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A látogatók közül nem mindenki számára komfortos a 20 Celsius-fokos hőmérséklet, azonban a mozik csak így tudják kezelni a jelenlegi helyzetet.

A rezsiárak növekedése a legnagyobb hazai multiplex mozihálózatot, a Cinema City-t sem kímélte, ezért előrébb kellett hozniuk az év végén esedékes jegyáremelést, illetve időszakosan a nyitvatartáson is változtattak vidéken.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Buda Andrea, a vállalat PR- és marketingigazgatója elmondta, hogy októberben 300-350 forinttal drágultak a mozijegyek árai, s ezzel együtt bevezettek egy szerdai, kedvezményes 1750 forintos jegyárat, hogy az árérzékenyebb nézőknek is kedvezzenek.

Emellett szintén a rezsiköltségek emelkedése miatt hozták meg azt a döntést, hogy a vidéki mozijaikban hétköznap 16 órakor kezdik meg az első előadást, de a hétvégi nyitvatartás változatlan maradt, a mozitermekben pedig óránkénti ellenőrzéssel 20 Celsius-fokos hőmérsékletet tartanak.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy vannak olyan látogatóink, akik a 20 fokot hidegnek érzik, nekik javasoljuk, hogy rétegesen öltözve érkezzenek hozzánk”

– tette hozzá.

A VEOL beszámolója alapján Buda Andrea azt is megosztotta, miszerint a forgalmon egyelőre nem érződik az infláció vagy a megnövekedett rezsi hatása, ugyanis leginkább a filmkínálattal függ, hogy mennyien mennek moziba.