Clouds
21 Budapest
Dollár
367,84 Ft
Euró
394,58 Ft
Font
442,23 Ft
Bitcoin
22,993 $

Mióta itt jártál:

Jön a Reszkessetek, betörők! Karácsonykor (előzetes)

Fotó: Unsplash/Kira Cherkavskaya
Kult
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik imádják a Reszkessetek, betörők! filmeket, örülhetnek, mert ezen a karácsonykor is láthatják a kedvenceiket a televízióban.

Valóban, nincs karácsony Kevin nélkül, és a Reszkessetek, betörők! legalább annyira hozzánk nőtt, mint a bejgli, a szaloncukor és a töltött káposzta. Furcsa lenne ezek nélkül az ünnepek, de szerencsére egyikről sem kell lemondanunk.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Reszkessetek, betörők! minden idők egyik legismertebb vígjátéka, amit szerte a világon milliók néznek karácsonykor. Mindig tudunk valami újat felfedezni benne, és ugyanolyan izgatottsággal ülünk le elé, mint a 90-es években.

Sokan ezen a filmen nőttek fel a 90-es években, mely a kultikus évtized hajnalán jelent meg. Senki nem várta, hogy ekkora sikert fog aratni, és a mai napig sok pénzt lehet keresni vele, miközben a szereplők is legendákká váltak.

Azok a legendás 90-es évek pedig mindig emlékezetesek maradnak, akárcsak a magyar filmbemutató 1991 márciusában. Azóta számtalanszor vetítették le az epizódokat, amik közül az első rész ment a legnagyobbat.

A TV2 is gőzerővel készül az ünnepekre, és már bekészítette a Reszkessetek, betörők! filmeket az ünnepekre. Nem kell sokat várnunk, hiszen a következő héten ráfordulunk a célegyenesre, és szép lassan nekikezdhetünk a fenyőfa díszítésének.