Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

“Kicsit spiccesnek” érezte magát a háromgyermekes érdi nő, aki árokba borult autójával

Fotó: police.hu
not image

Takács Petra

2022. július 21. - 22:10

Rossz napja volt, alkohollal kezdte a reggelt: napközben benyakalt pár üveg cidert, majd “spicces állapotban” autóba ült, végül pedig az árokban kötött ki.

Már reggel kezdődött rossz hangulatát, depresszióját akarta elmondása szerint szesszel javítani az a 35 éves, három gyermekes érdi nő, aki 2021. december 17-én késő délután szenvedett közlekedési balesetet a 6-os főúton.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

A police.hu beszámolója szerint napközben feltankolt néhány üveg cidert, majd délutánra szépen fogyasztott belőlük. Állítása szerint kicsit spiccesnek érezte ugyan magát, de úgy vélte, képes elautózni a Duna partra, majd haza. Már odafelé megtörtént a baj.

A 6-os főúton haladt, amikor elvesztette uralmát a jármű felett, lehajtott az útról és felborulva állt meg az árokban. Szerencséjére könnyű sérüléssel megúszta a balesetet, senkivel nem ütközött, senki másnak nem okozott sérülést, de ez elsősorban nem rajta múlt.

Forrás: police.hu

Az asszonyt a helyszínen megszondáztatták, a légalkohol mérő műszer 1,16 mg/l értéket mutatott. A későbbi minták vizsgálatából a szakértő megállapította, a nő vérében 1,86-1,98 g/l ezrelék között lehetett az alkoholkoncentráció, amely közepes alkohol befolyásoltságnak felel meg – több mint egy spicces érzés.

A 35 éves asszonnyal szemben a járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte, az iratokat átadta az ügyészségnek.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.