Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

A Resident Evil rajongói petícióban kérik az HBO-t, hogy készítsen új sorozatot

TÉMÁK:
#HBO #petíció
Fotó: Zombijelmezbe öltözött férfi A kaptár - Utolsó fejezet (Resident Evil: The Final Chapter) című film bemutatóján Mexikóvárosban 2017. január 9-én. A horrorfilmet január 27-től vetítik az amerikai mozik. (MTI/EPA/José Mendez)
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Resident Evil rajongói egy petíciót indítottak, miután látták, hogy az HBO milyen remek munkát végzett a The Last Of Us adaptációjával.

A ScreenRant jelentése szerint a Resident Evil rajongói petíciót indítottak a közösségi médiában, melyben arra kérik az HBO-t, hogy a The Last Of Us elsöprő sikere nyomán készítsenek egy új élőszereplős Resident Evil-sorozatot.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A Capcom által készített és már igen hosszú ideje futó túlélőhorror-franchise 2002-ben már kapott egy élőszereplős adaptációt, amikor is Milla Jovovich játszotta Alice-t, mely karaktert kifejezetten az első Resident Evil-filmhez találtak ki.

Noha a kritikusok nem fogadták elsöprő örömmel a filmet, mivel annak cselekménye jelentősen eltért a játékok sztorijától, ezt követően még további öt filmet leforgattak.

A közelmúltban pedig a franchise egy friss rebooton esett át a 2021-es Resident Evil: Welcome to Raccoon City című film formájában, valamint egy élőszereplős Netflix-sorozatot is láthattunk, ám úgy tűnik, hogy a rajongók ennél jóval többet várnak el.

Miután pedig a Netflix Resident Evil-sorozatra tett kísérlete végül messze elmaradt az elvárásoktól, a Resident Evil rajongói a közösségi médiában követelik, hogy az HBO próbálja meg képernyőre vinni a The Last Of Us-hoz hasonlóan. Mindez érthető, hiszen míg a TLOU már az első részével elsöprő sikert aratott, a Netflix Resident Evil-sorozata olyan rosszul sikerült, hogy az első borzasztóan gyenge évad után azonnal el is kaszálták.