Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Repülőgép futóművében bukkantak egy férfi holttestére

Fotó: Unsplash/Diego Vieira
Európa
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A rendőrség közlése szerint Gambiából Nagy-Britanniába tartó repülőgép futóművében találtak egy férfi holttestet, ám egyelőre nem tudni a haláleset részleteiről.

A Sky News a gambiai kormány közlése nyomán számolt be arról, hogy a holttestet december 7-én hajnali 4 óra körül fedezték fel Gatwickben, a Tui egyik repülőgépének futóművében. A repülőgép Gambia fővárosából, Banjulból repült Londonba.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

A hatóságok egyelőre csak annyit osztottak meg az azonosítatlan holttest kapcsán, hogy egy fekete férfiről van szó, s egy brit charterjárat, a Tui Airways által üzemeltetett repülőgép futóművében bukkantak rá Gatwickben.

A rendőrség közleményében jelezte, amíg tart a nyomozás, további részleteket nem osztanak meg a férfi halála kapcsán, s ugyanezt közölte a Tui is, mondván, nem kívánnak nyilatkozni, amíg a rendőrség vizsgálódik az ügyben.

Ez már nem az első alkalom, hogy potyautasok holttestére bukkantak egy repülőgépen: 2015-ben a holland hatóságok egy Afrikából érkező repülőgép futóművében találtak egy holttestet az amszterdami Schiphol repülőtéren.

2019-ben egy potyautas felmászott egy repülőgépre, ám a a dél-londoni Claphamben lezuhant a gépről. Idén azonban egy happy enddel végződő hasonló történetről is beszámoltak: három potyautast találtak élve egy hajó kormánylapátján a Kanári-szigeteken, akik 11 napot éltek túl a nyílt vízi utazás során.