Rendőrök akadályozták meg egy repülő felszállását

Flickr/osde8info
not image

Borbély Fanni

2021. február 15. - 05:47

Egy kislány elrablása miatt tartóztatták fel a járatot a helyi rendőrök, ugyanis kiderült, egy férfi elrabolt egy négyéves kislány édesanyjától, és egy másik országba akarta elvinni.

A rendőrség bejelentést kapott egy férfiről, aki az anyja engedélye nélkül vitt el egy négyéves kislányt, a helyszínre siető tisztek pedig sikeresen megakadályozták, hogy a gép felszálljon az Egyesült Királyságban található Heathrow repülőtéren, miután rendszám alapján követték a férfi autóját Londonba. A férfit pénteken 18 órakor a román fővárosba, Bukarestbe tartó járaton tartóztatták le.

Mikor megérkezett a bejelentés a rendőrséghez, jóformán versenyt futottak az idővel, hogy megtalálják a kislányt. A gép már éppen a felszállásra készült, mikor a rendőrök a helyszínre érkeztek és feltartóztatták a gépet, mely végül visszatért a terminálba.

Ahogy arról a Sky News is beszámolt, a 32 éves férfit gyermekrablás gyanúja miatt letartóztatták, és a nyomozás idejére óvadék ellenében szabadlábra helyezték, a kislányt pedig visszajuttatták édesanyjához.