Clouds
21 Budapest
Dollár
354,28 Ft
Euró
385,95 Ft
Font
432,87 Ft
Bitcoin
23,649 $

Rendőrgyilkosság: a Honvédelmi Minisztérium is részvétét fejezi ki a családnak

Fotó: Rendőrök és mentők Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasház előtt 2023. január 12-én éjjel. Három intézkedő rendőrt késsel sebesített meg egy támadó Újbudán, egyikük belehalt sérüléseibe. A támadót elfogták. MTI/Mátyus Tamás
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Többek között a Honvédelmi Minisztérium is részvétét fejezi ki a meggyilkolt rendőr családjának, akiket nagy veszteség ért.

A rendőri munka nem veszélytelen, és ez ismét bebizonyosodott, miközben egy fiatal rendőr életét vesztette. Már zajlik a nyomozás a rendőrgyilkosságban, aminek egy 29 esztendős rendőr az áldozata.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

A 29 éves rendőr februárban ünnepelte volna a 30. születésnapját, de erre már nem lehet lehetősége, egy dühöngő férfi csütörtök este elvette az életét. A lábon lőtt támadót elfogták, aki valószínűleg a hátralévő életét rácsok mögött fogja tölteni.

Orbán Viktor miniszterelnököt is megrázta a rendőrgyilkosság, és biztosította a családot, nem hagyják magukra őket. Hamarosan pedig újabb részleteket tudhatunk meg a támadásról, annak körülményeiről.

Egy dühöngő férfi esett neki a három rendőrnek, akik közül egyet úgy megsebesített, hogy a kórházba szállítását követően elhunyt. Kiderült, hogy a férfi büntetett előéletű, és próbaidőn volt a támadás alatt.

„Őszinte részvétünket fejezzük ki a szolgálatteljesítés közben elhunyt rendőr főtörzsőrmester családjának, és mielőbbi jobbulást kívánunk az intézkedés alatt megsérült bajtársaknak. Nyugodjon békében!” – írta a Honvédelmi Minisztérium.