Dollár
434,75 Ft
Euró
420,22 Ft
Font
469,57 Ft
Bitcoin
19,366 $

Rendkívüli támogatásban részesültek a bajai AXIÁL Kft. munkatársai

Fotó: Pixabay
not image

Koós Alexandra

2022. augusztus 17. - 22:33

A tulajdonos-ügyvezető szerint a jelenlegi nehézségek nemcsak a cégeket, hanem a családokat is érintik, számukra pedig mindig is az ember volt a legfontosabb.

Az AXIÁL Kft. vezetősége úgy döntött, hogy a növekvő energiaárak, az infláció és a háború hatásai miatt rendkívüli támogatásban részesíti a munkavállalóit, így július végén fejenként nettó 200.000 forintos összeget juttatott el számukra.

Soron kívül Hosszabb iskolai téli szünet és kormányzati-igazgatási szünet is lesz 

A családi tulajdonban lévő magyar vállalkozás tulajdonos-ügyvezetője, Harsányi Zsolt elmondta, pontosan tudják, hogy a jelenlegi nehézségek nemcsak a cégeket, hanem a családokat is érintik, ők pedig mindig is az embert tartották a legfontosabbnak, ezért döntöttek a támogatás mellett – írta az axial.hu.

„Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megőrizzük a cégcsoport stabilitását és a munkahelyek biztonságát, reméljük, hogy mindannyiunk élete előbb-utóbb visszatérhet a normál kerékvágásba” – mondta.

A bajai székhellyel rendelkező cég kiemelt figyelmet fordít a munkavállalóira, hiszen már a világjárvány kitörése után is az volt a céljuk, hogy a lehető legnagyobb mértékben segítsék a kollégákat, elbocsátás helyett pedig folyamatosan bővítették a csapatukat.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.