Clouds
21 Budapest
Dollár
357,53 Ft
Euró
388,55 Ft
Font
442,61 Ft
Bitcoin
22,910 $

Ezek az italok segíthetnek a hasi zsírpárna eltüntetésében

Fotó: Pexels
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Indítsd a reggeled az alábbi négy ital egyikével rendszeresen, és tegyél egy nagy lépést a hasi zsírpárnák eltüntetése felé.

Fogyni bármilyen módon nehéz, ám a hasi területen található zsírtól megszabadulni talán a legnehezebb. Mivel az ezen a területen látható zsír nagy része zsigeri zsír a szervek körül, nem lehet egyszerűen, csak egyfajta testmozgással vagy étkezéssel csökkenteni a mennyiségét – ez sajnos azt jelenti, hogy szimplán a napi fekvőtámaszok számának növelése nem lesz elég a siker eléréséhez.

Soron kívül Erősen borult lesz az ég pénteken, éjszaka hószállingózás is várható

A hasi zsír csökkentése hosszú távú változtatásokat jelent az étrendben és a fizikai aktivitásban. Példaként említhetjük a fehérjebevitel növelését, a cukor- és alkoholfogyasztás csökkentését, valamint a több rost beiktatását a napi étkezésekbe.

A változás pedig már reggelente elkezdődhet, ezért mutatunk most négy olyan reggeli italt, amelyek hozzájárulhatnak a hasi zsírpárnák eltüntetéséhez.

Citromos víz

Mindig jó ötlet egy pohár vízzel kezdeni a napot, a citrom hozzáadása a vízhez pedig remek módja a fogyásnak és a hasi zsír csökkentésének.

Bár nem sok olyan kutatás létezik, amelyik biztosan állítaná, hogy a citromos víz előnyösebb a sima vízzel szemben, ez egy ízletes módja lehet annak, hogy általánosságban növeljük a vízbevitelt, ami viszont már bizonyítottan jótékony hatással van az egészséges fogyásra.

Az étkezés előtt elfogyasztott ital segíthet abban, hogy kevesebb kalóriát vigyünk be a szervezetbe. Egy tanulmány szerint, ha reggeli előtt körülbelül két csésze vizet iszunk, az körülbelül 13%-kal csökkentette a kísérletben résztvevők kalóriabevitelét az étkezések során.

A bőséges vízfogyasztás segít fenntartani az egészséges anyagcserét is, aminek szintén nagy szerepe van súlykontroll fenntartásában.

Lapozó: 1 2 3 4