Clouds
21 Budapest
Dollár
361,09 Ft
Euró
388,98 Ft
Font
441,16 Ft
Bitcoin
28,211 $

Reese Witherspoon pirosban is nagyon vonzó (fotók, videó)

Fotó: Reese Witherspoon amerikai színésznő az amerikai film- és televíziós színészek céhe, a SAG (Screen Actors Guild) 28. díjkiosztó gáláján a kaliforniai Santa Monicában 2022. február 27-én. MTI/EPA/Carloine Brehman
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Reese Witherspoonnak különösen jól áll a piros, és még mindig furcsa leírni a korát, mert szintén azok közé tartozik, akiken nem fog az idő.

Reese Witherspoon nagyon régóta aktív a szakmában, fiatalon vágott bele ebbe a különleges kalandba. Az 1976-ban született sztár már a 90-es évek hajnalán elindult a sztárság útján, és csak idő kérdése volt, mikor fut be.

Soron kívül Népszerű joghurtot hívott vissza a Nébih, ez az oka

Hollywoodban mindig is nehéz volt kitűnni, sok mindennek kell a helyén lennie ahhoz, hogy valaki világsztárrá váljon. A szerencse nagyon nagy faktor, és ez a 90-es években sem volt másképp, amikor még nagyobb volt a verseny a szerepekért.

Witherspoon sokak nagy meglepetésére elnyerte a legnagyobb díjat, amit egy színész kaphat. 2006-ban ugyanis Oscar-díjat kapott, méghozzá A nyughatatlan-ban nyújtott alakításáért, mely egy életrajzi film volt.

A 46 éves világsztár nagyon fiatalos, és imádja a közönsége, miközben lassan 30 millióan követik az Instagramon. Ez is bizonyítja, hogy a „régi motorosoknak” is helyük van ebben a végtelenül felgyorsult digitális világban.

A még mindig rendkívül vonzó színésznő modellként is klasszis, és az elegancia mintaképe. Ha mindig pirosban lenne, azt sem tudnánk megunni tőle, annyira jól áll neki, hozza a karakterét és a személyiségét.