Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,686 $

A Real Madrid versenybe szállna Haalandért?

Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint a Real Madrid kiszemelte magának a norvég játékost, és továbbra is versenyben vannak érte.

A CaughtOffside értesülései szerint a Real Madrid továbbra is versenyben van a Manchester City norvég klasszisának megszerzéséért. Haaland kifejezetten jó formában kezdte pályafutását a Manchester Citynél, s bár az eddigi 27 mérkőzésén összesen 31 gólt szerzett a csapatnak, nem biztos, hogy a színfalak mögött is minden ilyen tökéletes.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Sajtóértesülések szerint ugyanis Haaland és a City főnöke, Pep Guardiola között nem éppen rózsás a viszony, s állítólag mostanra olyannyira eltávolodtak egymástól, hogy Haaland elgondolkodott azon, esetlegesen kipróbálná magát a Real Madridnál.

A spanyol óriások pedig kétségkívül szívesen fogadnák köreikben a norvég tehetséget, hogy aztán végül átvehesse Karim Benzema helyét, ami most sokkal reálisabb lehetőségnek tűnik, mint korábban bármikor.

Fontos azonban megjegyezni, hogy tekintettel Haaland aktuális értékére, meglehet, a PSG az egyetlen klub, mely megengedhetné magának anyagilag a norvég átigazolási díját és fizetését is.

Mindenesetre, a City szurkolói most abban reménykednek, hogy 22 éves játékos képes lesz rendezni nézeteltéréseit Guardiolával, és folytatja sikerszériáját a csapattal, miután a Borussia Dortmundtól való nyári távozása óta világklasszis mutatványokkal nyűgözte le a közönséget.