Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
390,02 Ft
Font
444,72 Ft
Bitcoin
23,092 $

Mióta itt jártál:

Videós összefoglaló a Real Madrid drámai Szuperkupa-továbbjutásáról a Valencia ellen

Fotó: EPA/STR
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid és a Valencia egy nagyon szoros mérkőzés végén büntetőkkel döntötte el, ki jusson be elsőként a döntőbe a spanyol Szuperkupában.

Nagyon úgy fest, hogy összejöhet az álomdöntő a Szuperkupában a Real Madrid a Barcelona között. A királyi gárda már ott van a fináléban, miután legyőzték a Valenciát, addig a katalánok csütörtök este léphetik ezt meg.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Xavi csapata a Real Betis ellen küzd meg a döntőért, ami nem lesz egyszerű, mert az ellenfél kiválóan játszik az új kiírásban. Valószínűleg nehezebb dolguk lesz a vártnál, mint a Real Madridnak a Valencia ellen.

Az első eldöntőben szerda este a Real Madrid és a Valencia lépett pályára. A szurkolóknak nem volt igazán okuk unatkozni, hajtottak a játékosok és mindig történt valami, ami a képernyő elé szegezte a nézőket.

Ugyan sok gól nem esett, így is drámaian alakult a mérkőzés vége. Benzema megint büntetőből volt eredményes, a 39. percben szerezte meg a vezetést a Real Madrdinak, bár sokáig nem örülhettek ennek.

Líno a 46. percben egyenlített, de ezt követően már nem esett gól. Miután a hosszabbítás sem hozott újabb találatot, jöhettek a büntetők, amik szintén izgalmasan alakultak: a Valencia a két hibája miatt lemondhatott a döntőről. Comert és Luis Gaya hibáztak, míg a madridiaknál mindenki értékesíteni tudta a büntetőjét.