Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Videós összefoglaló a Real Madrid újabb pontvesztéséről

Fotó: EPA/JUANJO MARTIN
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez egyértelműen a Barcelona hétvégéje volt, hiszen két közvetlen riválisa is pontokat hullajtott el, ráadásul egymás ellen.

Továbbra is erősen hektikusak a LaLiga küzdelmei, és ugyan még mindig sok van hátra, a Barcelona megint lépéselőnybe került. Xavi csapata immáron azokat a mérkőzéseket is képes megnyerni, amiket korábban nem.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Sokat javult a csapat védekezése, ami miatt legutóbb egyetlen egy rúgott góllal is elhozhatták a három pontot. Ezután a Real Madridon volt a nyomás, akik ugyan hazai környezetben léptek pályára, nem várt rájuk egy könnyű este.

A Real Sociedad idén egyértelműen esélyes arra, hogy dobogón zárjon, és ott legyen a Bajnokok Ligájában. Tekintve az eddig lejátszott mérkőzéseiket, maximálisan megérdemelnék a BL indulást, és nehéz elképzelni, hogy nem lesznek ott.

Jelenleg 39 pontot számolnak, és bár egy meccsel többet játszottak, mint a Real Madrid és a Barcelona, három egységgel vannak a madridiak mögött. Köszönhető ez annak is, hogy a legutóbbi párbajukon még csak gól sem született.

Nagyon fontos lett volna a Real Madrid számára, hogy tapadjon a Barcára, ám nem jártak sikerrel, így 5 pont a differencia közöttük. Jelenleg a katalánok vannak valamennyivel jobb formában, és ez ezen a szinten igen mérvadó lehet a végén.