Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Jorge Mendes javasolta a legenda visszatérését, a Real Madrid elnöke átgondolja

Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Real Madrid egyik legnagyobb szívfájdalma, hogy Cristiano Ronaldo nem a klub színeiben lép pályára.

Lényegtelen, hogy mennyi idő telt el távozása óta, a Real Madrid szurkolói még mindig visszasírják a legendát, ugyanis nincs még egy olyan játékos mint ő, aki képes garantáltan hozni a számokat, és vezéregyéniségként viselkedik a csapatban. Helyére Karim Benzema lépett, aki kétségkívül kiváló játékos és át is vette a sztár szerepét a klubnál, de ő nem képes olyan fordulatokat hozni a mérkőzéseken, mint Rondalo.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Eden Hazard bukdácsolása szintén azt eredményezte, hogy a szurkolók egyre gyakrabban elevenítik fel, hogy milyen volt, mikor még a portugálon múlott egy mérkőzés. Florentino Perez azóta már megbánta ,hogy elengedte őt, és hagyta, hogy a Juventushoz igazoljon, ugyanis mióta nincs Ronaldo, bizony nem jöttek a bajnoki címek sem, sőt, sajnos még csak a közelükbe sem kerültek.

Az ötszörös Aranylabdás talán azt gondolta, hogy Olaszországban folytathatja amit elkezdett, és a rá jellemző módon zsebelheti majd be a bajnoki címeket, mind egyéni, mind pedig csapatszinten. Ez azonban nem jött össze, és nem csupán a díjak maradtak el, de még csak nem is érezte olyan jól magát, ezért végül nyáron távozott és a Manchester Unitedhez tért vissza.

Ahhoz a klubhoz, ahol tulajdonképpen nevet szerzett magának, és ahol először figyeltek fel rá igazán. Több olyan megjegyzés is napvilágot látott részéről, miszerint szívesen tért vissza a klubhoz, és azért is döntött így, mert itt valóban otthon érzi magát, sőt, ha úgy alakul, akár szívesen vonulna vissza a klub színeiben.

Ennek ellenére az elmúlt három hónap nem egészen azt tartogatta a játékos számára, amit ő gondolt volna: az El Nacional értesülései szerint Ronaldónak most lett elege abból, hogy minden hétvégét jóformán hülyét csinál magából a pályán, és bármit is tesz, egyszerűen nem tudja felvenni a versenyt a többi nagyobb klubbal, és még mindig masszív hátrányban vannak a tabellán a Chelsea mögött.

Jorge Mendes sem vak, és mivel látja Ronaldo küzdelmeit, azt javasolta Florentino Pereznek, hogy talán érdemes lenne megfontolni a visszahozását. Cristiano ügynöke szinte saját bőrén érzi ügyfele mérhetetlen elégedetlenségét helyzete miatt, ez pedig újra feldobta annak lehetőségét, hogy visszatérjen oda, ahol valóban boldog volt és élete talán legjobb teljesítményét nyújtotta.