Madridban hallani sem akarnak arról, hogy Ronaldo visszatérjen?

Fotó: Twitter/Juventus FC
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 2. - 21:05

A legfrissebb hírek szerint a Real Madrid nem fontolgatja, hogy Ronaldo visszatérjen a csapathoz, és ez egy másik korábbi sztárjukra is igaz.

Ismét elterjedtek azok a hírek, miszerint Ronaldo mindenképpen távozni akar a Juventustól, és két elképzelése van. Az egyik, hogy visszatér a Real Madridhoz, ahol pályafutása legjobb formáját mutatta és a legnagyobb eredményeket érte el.

A másik pedig az, hogy kipróbálja magát a francia bajnokságban a PSG-nél. Jelen állás szerint egyik opcióra sincs túl sok esély, még akkor sem, ha továbbra is a világ egyik legjobb játékosáról beszélhetünk.

A PSG lehetne a legerősebb opciója abban az esetben, ha Mbappé már ezen a nyáron Madridba költözik, amire lehet esély, és arról pletykálnak, hogy a franciák immáron hajlandóak meghallgatni az ajánlatokat, mivel a támadó nem akar hosszabbítani.

A Defensa Central szerint a Real Madrid azonban nem látja értelmét annak, hogy Ronaldo visszatérjen hozzájuk, és ugyanez igaz Rodríguez-re is, aki több klubnál is Ancelotti játékosa volt. Az olasz nem ragaszkodik ahhoz, hogy Madridba is kövesse az Evertonból.

Mindkét játékos szívesen játszana újra a Real Madridnál, de a vezetőség úgy véli, Ronaldo és Rodríguez ciklusa is lejárt a csapatnál, emiatt nem térhetnek vissza, még Ancelotti jelenléte miatt sem.

A koruk miatt nem illenek bele a képbe, mivel a Real fiatalít, és olyan top-sztárokat akarnak megszerezni, mint Mbappé vagy Haaland. Mindketten remek játékosok, de más célokat fogalmaztak meg a vezetők, így nem térhetnek vissza.