Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

A Real Madrid már most az Ancelotti-éra utáni edzőkérdésre gondol

Madrid, 2019. június 1. Mauricio Pochettino, a Tottenham Hotspur argentin vezetõedzõje csapatának az FC Liverpool ellen játszott mérkõzésén a labdarúgó Bajnokok Ligája döntõjében a madridi Wanda Metropolitano Stadionban 2019. június 1-jén. MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Akár még az is előfordulhat, hogy hosszú évek után idén címek nélkül maradnak a fővárosiak, ami az olasz mester távozását is elhozhatja.

Egyelőre talán korai még erről beszélni, hiszen a bajnokságban – öt ponttal lemaradva ugyan a Barcelona mögött, de továbbra is versenyben vannak, valamint a Bajnokok Ligájában és a kupában is vár még rájuk folytatás.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Ellenben a Spanyol Szuperkupa döntőjét elbukták, a következő hónapok pedig igen hajtósnak ígérkeznek a Real Madrid szempontjából, ami ráadásul az elmúlt hetekben komoly sérüléshullámmal is küzdött.

Carlo Ancelottinak trófeát, trófeákat kell felmutatnia, hogy meggyőzze a klubvezetést, melynek a hírek szerint már van jelöltje arra az esetre, ha az olasz mester elbúcsúzna a Real Madridtól – írja a Fichajes.

Ez a jelölt pedig nem más, mint a PSG-től tavaly távozó Mauricio Pochettino, aki az elmúlt hónapokban nem kötelezte el magát egyik klub mellett sem. Az argentin tréner valószínűleg a legjobb lehetőségre vár, mind a kínálkozó csapatok, mind pedig a fizetés szempontjából.

Ancelotti edzői karrierje minden bizonnyal a Real Madridnál ér véget, többször is hangoztatta, hogy ez lesz az utolsó csapata, hiába csábították nem is olyan régen Brazília válogatottjának kispadjára is.