A Real Madrid egyre komolyabb nyomást gyakorol Kroosra – még mindig nem hosszabbított

Fotó: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Real Madrid német középpályása még mindig nem biggyesztette oda aláírását a szerződésre, ám az június 30-án lejár.

A fichajes.net értesülései szerint a Real Madrid szeretne minél hamarabb túlesni Toni Kroos szerződéshosszabbításán, ennek érdekében pedig elkezdett nyomást gyakorolni a játékosra, és környezetére is, és a német belső köreiben rá is talált egy hű szövetségesére: saját testvérére, Felix Kroosra.

Soron kívül Esztergomi robbantás: szlovák bombát használt az elkövető a TEK ellen

A játékos még tavaly év végén hívta össze a csapatot, hogy jelezze, februártól tárgyalhatnak jövőjéről, ám most február második hetében járunk és a Real Madrid vezetése máris lezárná az ügyletet egy szerződéshosszabbítás formájában.

A DefensaCentral pedig úgy értesült, hogy a klub számít a játékos testvérére, hiszen rajta keresztül akarják meggyőzni Kroost arról, hogy a szerződéshosszabbítás a legjobb megoldás. Felix Kroos pedig úgy tűnik, nagyon is komolyan vette a felkérést, ugyanis a közösségi médiában nyíltan kérte testvérét, hogy hosszabbítsa meg szerződését a Real Madriddal.

A testvér azzal érvelt, hogy a Real Madrid megnyerte a marokkói klubvilágbajnokságot, erre pedig megjelentek a játékos rajongói is, és üdvözölték a felhívást, mondván, nagyon fontos számukra, hogy Kroos aláírja azt a szerződést, hiszen az egyik legmeghatározóbb játékos a csapatban.

Noha már a fél világ annak szurkol, hogy Kroos aláírja a hosszabbítást, a Real Madrid is tisztában van azzal, hogy a német nem igazán szeretné folytatni a klubbal pályafutását. Ennek okán a klub egy 2024-ig szóló szerződést ajánlott a játékosnak, hogy aztán Toni Kroos nem akar cserejátékos lenni Madridban