Nem várt nevet foghat a Real Madrid, Guardiola egyik kulcsemberét vihetik

Az angol Raheem Sterling (b) és az ukrán Mikola Saparenko a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntõjének Ukrajna-Anglia mérkõzésén Rómában 2021. július 3-án. MTI/AP/EPA pool/Ettore Ferrari
not image

Nagy Noel

2021. július 7. - 06:50

Komoly fejfájás előtt találhatja magát Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere, ugyanis az egyik legfontosabb játékosa fontolgatja a távozást.

A Real Madrid ezen a nyáron nem nyitotta még ki igazán a pénzcsapot, nem érkeztek még meg a szurkolók által várt sztárigazolások. Egy nagy nevet azért sikerült már fogniuk, ráadásul ingyen: a Bayern München eddigi alapembere, David Alaba a spanyol fővárosba igazolt.

A blancók dilemmájaként elsősorban Kylian Mbappé leigazolása szerepel, aki egyébként a sajtóértesülések szerint hajlana is a Real Madrid hívására, ám még továbbra is tárgyalásban áll a PSG csapatával, amely mindenképpen szeretné őt megtartani.

A Real Madrid azonban egyszerre több vasat is tarthat a tűzben, amely különböző pletykák szintjén időről-időre felmerül. Most legutóbb az merült fel, hogy Pep Guardiola egyik legfontosabb játékosára csaphatnak le.

A The Athletic futballszaklap értesülései szerint ugyanis Raheem Sterling nyitott lenne arra, hogy távozzon a Manchester City csapatától, hogy meghallgasson más csapatoktól jövő ajánlatokat, természetesen sztárkluboktól.

A brit lap tudomása szerint Pep Guardiola viszont nagyon szeretné, hogy Sterling maradjon, ugyanis több poszton is be tudja vetni az angol válogatott játékost. Állítólag már egy szerződést is előkészítettek neki, ám Sterling nyitott lenne a távozásra.

Ezt a pletykát erősíti a különböző korábbi értesülések is, hogy a Manchester City állítólag Harry Kane-t és Jack Grealish-t is megkörnyékezte, akik nem éppen alacsony összegért kerülhetnek a klubhoz, amit akár Raheem Sterling eladásából is finanszírozhatnak.