Dollár
393,11 Ft
Euró
411,17 Ft
Font
476,93 Ft
Bitcoin
17,094 $

Négy játékos, akiktől akár meg is válhat a Real Madrid

Fotó: JUANJO MARTIN
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A legfrissebb hírek szerint a Real Madrid akár négy játékostól is hajlandó lenne elbúcsúzni, hogy ki tudják fizetni a legújabb kiszemeltet, Antonio Rüdigert.

Rüdiger szerződése jövő nyáron jár le a Chelsea-vel, a Real Madrid pedig árgus szemekkel figyeli a játékos minden mozdulatát: a klub azt tervezi, hogy a jövő nyári átigazolási időszakban szabadügynökként repül rá a játékosra, habár nem a Real az egyetlen, amely szemet vetett rá, ugyanis a Manchester United, a Liverpool, a PSG, a Bayern München, az FC Barcelona, a Juventus és az AS Roma is megkörnyékezte már.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A fichajes.net értesülései szerint a német hátvéd nem tervez hosszabbítani a Chelsea-vel, miután kicsit magasabbra tette a lécet, és komolyabb fizetést vár teljesítményéért cserébe, amit nem biztos, hogy meg tudna magának engedni a csapat.

Ahhoz, hogy a Rüdiger által kívánt fizetést elő tudják teremteni, a Real Madridnak össze kell gyűjtenie pár olyan nevet, akiktől szükség esetén megválnának, hogy aláírhassanak a némettel. Sajtóértesülések szerint a klub már el is készítette a négy főből álló listát, melyen a következő nevek szerepelnek:

Gareth Bale: Ancelotti támogatja ugyan, de mivel 2022 nyarán lejár a szerződése, nem kizárt, hogy elválnak útjaik a klubbal;

Marcelo Vieira: kicsit veszített a lendületből, és neki is 2022 nyarán jár le a szerződése;

Isco Alarcón: ez a búcsú szinte borítékolható, Ancelotti egy ideje már nem igazán rajong érte, szerződése pedig szintén jövő nyárig tart;

Eden Hazard: hiába az egyik legnagyobb húzónév, sajnos már nem úgy tündököl, ahogy azt elvárták volna tőle, így esélyes a távozása.