A Real Madrid nagyon egyértelműen foglalt állást Kroost illetően

Fotó: Instagram/Real Madrid C.F.
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 2. - 17:21

A hírek szerint a spanyolok rendkívül egyértelműen fogalmaztak, amikor szóba került a német sztár esetleges távozása.

A Defensa Central a cikkében arról ír, hogy a Real Madrid szerint Kroos nem eladó, és a játékosnak sem áll szándékéban távozni. Valójában mind a két fél örülne annak, ha stílusosan köszönnének el egymástól, vagyis a német Madridból vonulna vissza.

Kroos a következő szezonban is a Real Madrid játékosa lesz, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor valószínűleg a spanyoloktól vonul vissza. A jelenleg érvényben lévő szerződése június 30-án jár le, de még ezelőtt döntés születhet arról, hogy hosszabbítanak egy évet, vagy azon a ponton véget ér egy nagy karrier.

A spanyol lap úgy tudja, hogy a Real Madrid nem gondolkozik Kroos eladásán, bár igaz, hogy a Juventus korábban érdeklődött a szolgálatai iránt, ugyanakkor ajánlatot nem tettek érte. A spanyolok közölték, hogy a játékosuk nem eladó.

Kroos a maga részéről egy ajánlatot sem hallgat meg, sem a Juvétól, sem más csapattól. Nagyon sokra értékelik a hozzáállását Madridban, mert mindig egyenesen fogalmazott a karrierje kapcsán, és kizárólag addig hajlandó folytatni, amíg valóban pluszt jelent a pályán.

A Real Madrid sztárja nem az a játékos, akinek az a fő célja, hogy minél tovább játsszon, még akkor is, ha a formája már messze nem a régi. Már világossá tette, hogy lemond a válogatottságról, és teszi ezt annak érdekében, hogy a következő két szezonban a lehető legjobb fizikai állapotban legyen.

Így táncol Messi, megvan benne a ritmus

Emellett imádja Madridot, szeret Spanyolországban élni, hamar beilleszkedett, így arról sincs szó, hogy visszavágyódna Németországba. Már mindent megnyert, amit csak lehetett, és állítólag azt tervezi, hogy úgy vonul vissza, mint Zidane, még azelőtt, hogy a formája láthatóan ingadozni kezdene. A spanyolok pedig készen állnak arra, hogy amikor eljön az idő, stílusosan köszönjenek el tőle, ahogy azt megérdemli.