Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Mióta itt jártál:

A Real Madrid komoly összeget fizetne Alexander-Arnoldért

A Liverpool játékosa tökéletesen illene a Real Madrid csapatába.

Fotó: Depositphotos
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Real Madrid nem titkolt célja, hogy jövő nyáron erősítse a jobbhátvéd posztot, s már több alternatíva is felmerült, többek között a Liverpool játékosa, Trent Alexander-Arnold. Úgy tudni, az angol kiszemelt lehetne Dani Carvajal utódja a Santiago Bernabeu jobbján.

A fichajes.net értesülései szerint a Real Madrid elismeri a játékos teljesítményét és kvalitásait, ráadásul ők is pontosan tudják, hogy évek óta a világ egyik legjobb jobbhátvédjeként tartják számon Alexander-Arnoldot. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

A Real Madrid állítólag hajlandó lenne egy 80 millió eurót is meghaladó ajánlatot letenni az asztalra a játékosért, mely belezavarhat az angol játékos Liverpoollal tervezett szerződéshosszabbításába, ami pár héttel ezelőtt még úgy tűnt, sikerrel lezárulhat.

Noha Ancelotti nagy valószínűséggel már nem a Real Madrid irányításáért fog felelni a következő szezonban , úgy tudni, jóváhagyását adta Alexander-Arnold szerződtetéséhez, aki kétségtelenül a legmagasabb szintű erősítés lenne a jövőre nézve.

Hivatalos: 2025-ben debütál a The Last Of Us 2. évada

Az HBO már korábban is jelezte, hogy 2025-nél korábban nem számíthatunk a második évadra, most azonban hivatalosan is megerősítették.