Clouds
21 Budapest
Dollár
359,54 Ft
Euró
389,96 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,738 $

A Real Madrid kapui újra megnyílhatnak Mauro Icardi előtt

Fotó: Unsplash/Vienna Reyes
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Korábban Mauro Icardi volt Florentino Perez egyik leghőbb vágya a Real Madrid csatársorának megerősítésére, most, évekkel később a Real Madrid újra ajtót nyithat az argentin csatár előtt.

Amikor Mauro Icardi az Inter Milanban játszott, az európai élvonal legnagyobb klubjai versengtek egymással az argentin csatár szerződtetéséért. Évekig Mauro Icardi volt Florentino Pérez álomcsatára a Real Madridnál, a szerződtetés azonban sosem valósult meg. 

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A Fichajes a Calcio Mercatóra hivatkozva állítja, hogy az egyik oka, hogy Icardi nem került a spanyol fővárosba, az a felesége és ügynöke, Wanda Nara miatt volt, aki egy nagyon konfrontatív nő, ráadásul szeret szerepelni, ez pedig nem tetszett Florentino Pérez elnöknek. 

Bár Icardi kétszeres olasz gólkirály, leginkább arról ismeretes, hogy mellőzik az argentín válogatottban, ugyanis Messi nem hajlandó együtt játszani vele. A történet akkor kezdődött, amikor Icardi a Sampdoriához igazolt, ahol a beilleszkedését Maxi Lopez segítette, akinek a feleségével, Wanda Narával bensőséges kapcsolatot alakított ki az újonnan érkezett argentín. 

Icardi és Nara 2014-ben házasodtak össze, azonban pár napja a nő a közösségi oldalán hűtlenséggel vádolta meg a férjét, és közölte, hogy vége a kapcsolatuknak. 

Az elmúlt napok szappanoperája bizonyítja, hogy Péreznek esetleg igaza volt a múltban, azonban miután a játékosnak a szakítás után úgy ügynököt kell keresnie, esetleg megvalósulhat a hőn áhított szerződtetés is.