Úgy tűnik, Hazard mégis kap egy utolsó lehetőséget Madridban

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
not image

Hujber Dávid

2021.július.22 - 13:08

A legfrissebb hírek Hazard nem fontolgatja, hogy visszatérjen Londonba, és a Real Madrid sem fogja eladni ezen a nyáron.

A belga középpályát a világ egyik legjobbjának tartották, emiatt is fizetett ki érte a Real Madrid 100 millió eurót. Azóta eltelt pár év, és Hazard a vártnál sokkal kevesebbet volt a pályán, és alig szerzett pár gólt.

Messze nem hozta azt, mint azt remélték, amiben a sérülései is megakadályozták. A hosszú távú szereződése miatt sem lehetséges azzal számolni, hogy hamarosan eladhatják, ráadásul sok pénzt buknának rajta.

Nemrég olyan hírek láttak napvilágot, hogy Hazard újra a Chelsea játékosa lehet, addig a Defensa Central szerint nincs szó arról, hogy a világsztár a londoni költözését fontolgatná, és a spanyolok sem tervezik eladni ezen a nyáron.

Hazard úgy érzi, hogy a sérüléseinek köszönhetően adós maradt a Real Madridnál, és bízik abban, hogy a csapathoz visszatért Ancelotti irányítása alatt remek teljesítményt nyújthat, tehát nincs szó arról, hogy távozna.

A Real Madrid is hasonlóan gondolkozik, és inkább más játékosok eladására koncentrál, mint például Varane, Jovic, Alarcón és Díaz. Bíznak abban, hogy Hazard képes lesz visszanyerni a formáját, még ha erre éveket is kellett várniuk.

Ha azonban a következő szezon sem lesz jobb számára, mint az elmúlt években, akkor megfontolják az eladását. Várhatóan körülbelül 40 millió eurót buknának rajta a 100 milliós vételi díj miatt, de jelenleg egy klub sem hajlandó érte 60 milliót adni, plusz a fizetése is magas.