Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

A Real Madrid jövőre leigazolná Haalandot vagy Mbappét

A madridiak kitartanak azon tervük mellett, hogy leigazolják Haalandot vagy Mbappét, mert nagy szükségük lenne egy fiatal csatárra.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Real Madrid továbbra sem tudta pótolni a szaúdi bajnokságba szerződött Benzemát, és ez láthatóan problémát jelent. Nemrég az Atletico Madrid vett el emiatt fontos pontokat a csapattól, miközben a Barcelona ismét nyerni tudott.

Nehéz mérkőzés vár Ancelotti csapatára szombaton, mert az eddig szinte tökéletesen teljesítő Girona vendégei lesznek. Mindeközben az ESPN a Marcára hivatkozva arról számolt be, hogy a Real Madrid továbbra is akarja Haalandot és Mbappét. Soron kívül Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

Mbappénak jövő nyáron lejár a szerződése a PSG-nél, és még mindig nem hosszabbított. Hiába a pletykák, miszerint megállapodott a Madriddal, csak akkor lehetnek biztosak a spanyolok a dolgukban, ha már ott van a francia az edzőközpontban.

Haalandra is van esély

A Marca szerint Haaland is komoly célpont, és 2024 nyarán mindenképpen leigazolnák a Manchester City rekorderét, aki már Bajnokok Ligáját is nyert az angolokkal. Ha a Mbappé-üzlet nem valósulna meg, akkor ott lehet Haaland.

A madridi vezetőség több mint 100 millió eurót költött Bellingham-re, aki hozza is a meccseket, de nem csatár. Emiatt is van nagy szükségük egy vérbeli támadóra, ráadásul Haaland és Mbappé is nagyon fiatal.

Nagy átalakulás előtt áll a keret, hiszen a védelemben és a középpályán is fiatalítani akarnak. A legfontosabb azonban a csatárposzt helyreállítása, mert nem bízhatnak mindent Vinicius Juniorra, aki nemrég tért vissza egy súlyosabb sérülésből.

Ancelotti elmondta, műtik-e Bellingham kificamodott vállát

A Real Madrid menedzsere, Carlo Ancelotti helyzetjelentést adott a még november elején vállficamot szenvedő Jude Bellingham állapotáról.