Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Haaland vagy Mbappé a Real Madrid elsődleges célja?

Párizs, 2023. január 29. Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain játékosa a Reims ellen a francia elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2023. január 29-i mérkõzésen a párizsi Parc des Princes Stadionban. MTI/EPA/Mohamed Badra
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A Real Madridnál kételkednek abban, hogy meg tudják szerezni Erling Haalandot, és bár Mbappé is a kiszemeltek között van, mindkettejüket megfizetni szinte lehetetlen.

Előzmény:

 

Erling Haaland álma az, hogy a Real Madridban játsszon, legalábbis ügynöke, Rafaels Pimienta erről számolt be nemrég. A norvég csatárt természetesen összefüggésbe is hozták a Királyi Gárdával, de elsősorban 2024-től.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Azonban ez nem feltétlenül illik össze a Real azon tervével, hogy elcsábítsák Kylian Mbappét. A francia újra a csapat látóterébe került és nagyon úgy tűnik, hogy a PSG sztárja a vártnál előbb érkezhet. A kérdés csak az, hogy megengedheti-e magának a Real Madrid mindkettejük szerződtetését?

Az El Chiringuito de Jugones nevű műsorban mutattak rá arra, hogy a klubnál is erősen kételkednek Haaland megszerzésében, mivel azt gondolják, hogy túlságosan sokba kerülne, így inkább Mbappét szereznék meg.

Ez elsősorban anyagi döntés, nem szakmai, mivel mindkét játékos olyan, akibe megéri pénzt fektetni, azonban a csapat jelenlegi anyagi helyzetében nagyon úgy néz ki, hogy a francia játékos lehet a befutó Madridban.