Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

Real Madrid győzelemmel és 140 ezer eurós adománnyal ért véget a LaLiga FIFA 20 bajnoksága

Noha a koronavírus miatt jelen pillanatban a spanyol futballbajnokság is szünetel, a játékosok és a csapatok gondoskodtak róla, hogy a rajongók ne maradjanak szórakozás nélkül.

Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A La Liga 20 csapata közül 19 is képviseltette magát a jól ismert esport-játékos, Ibai Llanos által szervezett eseményen, melynek célja a nézők szórakoztatásán túl a koronavírus elleni küzdelem elősegítésére kiírt adománygyűjtés is volt. Az egyetlen hiányzó csapat a Barcelona volt, nekik ugyanis szponzori megállapodásuk van a Konamival, ami a FIFA 20-at készítő EA Sports riválisának tekinthető.

A mérkőzések lebonyolítása körül egyébként semmi probléma nem merült fel, az elődöntőbe pedig végül az Eibar és a Real Madrid jutott, ahonnan elégedettebben egy 0:7-es végeredménnyel utóbbi távozott. Ezt követően a döntő sem bizonyult túl nagy falatnak A Realt képviselő, jelenleg egyébként sérüléssel bajlódó Marco Asensiónak, ugyanis a Leganés játékosát, Aitor Ruibalt felülmúlva 4:2-es győzelmet aratott. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Végül az esemény adománygyűjtős része is jól sikerült, ugyanis több mint 140 ezer euró érkezett be a megadott számlaszámra, amely összeget a koronavírus ellen küzdő szervezetekhez juttatják majd el.

A mérkőzés az alábbi videóban meg is tekinthető.

https://youtu.be/66aq9syn4CM