Dollár
393,46 Ft
Euró
413,20 Ft
Font
479,48 Ft
Bitcoin
17,031 $

A Real Madrid egy újabb “Robinho-esettől” tart

Vinicius Junior, a Real Madrid (b) és Fabinho, a Liverpool játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntõjében játszott Liverpool - Real Madrid visszavágó mérkõzésen Liverpoolban 2021. április 14-én. MTI/EPA/Peter Powell
not image

Borbély Fanni

2022. január 16. - 16:46

Úgy tűnik, a Real Madrid ismét egy olyan helyzetbe kerülhet, mint annak idején Robinhóval.

A klub az elmúlt pár szezonban kínosan ügyelt arra, hogy még véletlenül se ismétlődhessen meg a “Robinho-eset” – s bár már több mint egy évtized telt el azóta, hogy Robinho volt a Real Madrid sztárja, aki szerette volna, ha kicsit javítanak szerződésének feltételein, és masszív fizetésemelést is kért, a probléma csak az volt, hogy nem sikerült megegyezni, ezért Robinho fogta magát, és összecsomagolt.

Soron kívül Újraindult a Dunai Finomító, de idő kell az ellátási problémák megoldására

Robinho útja ezután a Manchester Cityhez vezetett, ám nem volt szerencséje, és nem igazán tudott érvényesülni a csapatban, ezért átigazolt az AC Milanhoz, majd visszatért a Santoshoz, majd a későbbiekben kipróbálta magát a török és a kínai futballban is. Ám bármennyire is fájt a Real Madridnak Robinho elvesztése, az idő őket igazolta, és kiderült, hogy nem is döntöttek rosszul, amikor nem engedtek kérésének.

Florentino Perez pedig ezt szem előtt tartva mérlegeli játékosai helyzetét és kéréseit, ugyanis semmiképpen nem akarja, hogy mindez megismétlődjön. Éppen ezért úgy határozott, hogy újratervezi a dolgokat, és megkezdi a tárgyalásokat Vinicius Juniorral. A brazil kétségkívül lenyűgöző teljesítményt nyújt a pályán, jóformán kulcsjátékossá vált, és igen komoly szerepet játszott abban, hogy a klub góllövő statisztikája javult.

A játékos 2024-ig írt alá a klubbal, és már most 15 gól és 9 gólpassz szerepel neve mellett, s bár még van vissza pár év a szerződés lejártáig, a 21 éve játékost ez sem állította meg abban, hogy újratárgyalást kérjen szerződése kapcsán. Habár nagyon jól érzi magát a csapatban, és itt is akarja folytatni pályafutását, ha nem kap több pénzt, nem fog sokat gondolkodni a távozáson.

Pontosan tudja, hogy fiatal kora ellenére az egyik legkeresettebb játékos manapság a piacon, és igazából szinte bármelyik klub szívesen szerződtetné, ezért a Real Madridnak is minél hamarabb ki kell találnia, hogy mit akar, mert bár az idő nem annyira sürgeti őket, a játékos kívánságai annál inkább – írja az El Nacional.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.