Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $

Ezzel a feltétellel vinné Madridba Mbappét Florentino Perez

Párizs, 2022. október 11. Kylian Mbappe, a Paris Saint-Germain (b) és Nicolas Otamendi, a Benfica játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, a H csoport negyedik fordulójában játszott Paris Saint-Germain - Benfica mérkõzésen 2022. október 11-én. MTI/EPA/Yoan Valat
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Hiába hosszabbított szerződést a PSG-vel Kylian Mbappé, Madridban még mindig vele álmodnak.

Előzmény:

 

Kylian Mbappé ismét a Real Madrid látószögébe került, annak ellenére, hogy a PSG támadója pár hónapja szerződést hosszabbított jelenlegi klubjával, ezzel kispadra ültetve Florentino Perezt és gárdáját, egészen 2024-ig, amihez opcióként egy évet hozzátehet.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

Most azonban a Defensa Central információi szerint a Real Madrid elnöke ultimátumot adott neki, hogy valóra válthassa átigazolását a Királyi Gárdához. A lap szerint Perez azt üzente a francia válogatott támadójának, hogy amennyiben kikényszeríti távozását a párizsi csapattól, le fognak rá csapni.

Persze amennyiben nem követ el valami hatalmas baklövést, erre a legjobb lehetősége 2024 nyarán akadhat, amikor szerződése lejár és ahhoz, hogy el tudja magát kötelezni a spanyol főváros mellett, le kellene mondania opciós szerződéshosszabbítási jogáról.

Madridban fél éve már lemondtak Mbappéról, de most úgy tűnik, még egy esélyt adnak a klasszisnak. Ennek a szurkolók biztosan örülnek, de ellenük szól, hogy a francia játékos kegyeire vannak utalva, aki eddig kétszer utasította el őket, szóval ha nem történik hatalmas fordulat, nem lesz a Real Madrid játékosa.