Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Így fordított a Real Madrid az Espanyol ellen szombaton (videó)

Fotó: EPA/Juan Carlos Hidalgo
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Megérkezett a várva várt videós összefoglaló a Real Madrid fordításáról az Espanyol ellen a szombati játéknapról.

Azok, akik szombaton a futballt választották, nem unatkozhattak. A Liverpool egy kiesőjelölt ellen kapott ki azt követően, hogy 7-0-ra verte a harmadik helyen álló Manchester Unitedet, akik továbbra sem engedték el a bajnoki cím reményét.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Mindeközben a Chelsea és a Tottenham hozta a kötelezőt, addig az United és az Arsenal vasárnap lép pályára. A Manchester Cityről sem feledkezhetünk meg, akik Haaland büntetőjével kerültek nagyon közel a londoni listavezetőhöz.

Spanyolországban is zajlottak az események, a Real Madrid például fordítani tudott az Espanyol ellen a Bernabeu-ban. Már a 8. percben hátrányba kerültek Joselu gólja miatt, de V. Junior hamar, a 22. percben válaszolt erre.

Sőt, nem sokkal a félidő leintése előtt, megszerezték a vezetést Militao révén. A csereként beállt Asensio az utolsó pillanatokban köszönt be, amivel 3-1-re módosította az eredményt, ami egyúttal a végeredmény is.

A Real Madrid ezzel tovább tapad a Barcelonára, ami csak akkor lesz igaz, ha a Bilbao vasárnap legyőzi a Barcelonát. Ha ez megtörténik, 6 pontra olvad a katalánok előnye, győzelem esetén pedig közel 10 pontos lenne a differencia.