Dollár
423,88 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
19,181 $

Videón a Real Madrid necces győzelme az Espanyol ellen Benzema parádéjával

Fotó: EPA/ENRIC FONTCUBERTA
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 29. - 07:21

Ezúttal Benzema volt a hős, aki két gólt i s rúgott az Espanyol otthonában, akik így még csak pontot sem tudtak szerezni.

Továbbra sem tud hibázni a Real Madrid, bajnokhoz méltóan teljesítenek, és noha nagy rangadót még nem kellett játszaniuk a LaLiga aktuális kírásában, kellően meggyőzőek, a szurkolók összességében elégedettek lehetnek.

Soron kívül Legjobb barátja behívása miatt nyitott tüzet egy toborzótisztre egy férfi Szibériában

Három fordulót követően már csak két csapat 100%-os, és nagy meglepetésre a Real Madrid mellett a Real Betis 9 pontos. Ez egy igen erős rajt volt a két csapattól, ám valószínűleg nem a Betis lesz a fő ellenfele a madridiaknak.

A Barcelona is jobban kezdett, 7 pontosak, legutóbb is nagyon meggyőzőek voltak, és tapadnak az ősi riválisra. Hamarosan pedig jönnek a rangadók, a nehezebb meccsek, amik megmutatják, ki hol áll valójában.

A Real Madrid vasárnap este az Espanyol ellen lépett pályára idegenben, és már a 12. percben megszerezték a vezetést. V. Junior nagy gólt lőtt, amivel rögtön megadta a hangulatot, majd egy hosszabb csend következett.

Nem sokkal az első félidő lefújása előtt Joselu beköszönt a madridiak hálójába, és egészen a 88. percig döntetlen volt az állás. Ekkor Benzema megszerezte a vezetést, és egyúttal a győzelmet is az Espanyol otthonában.

Sőt, a hosszabbítás hosszabbításában még egyszer betalált az ekkor már 10 emberre fogyatkozó csapat ellen. Ezzel pedig kialakult a végeredmény, az összefoglaló videót pedig alább találjátok a legfontosabb pillanatokkal.