Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Ez nem volt szép: a Real Madrid elnöke tréfálkozva reagált Ronaldo esetleges leigazolására

MTI/EPA/Peter Powell

Bense Róbert

2022. augusztus 12. - 17:03

A klubikon aligha fog visszatérni legnagyobb sikerei helyszínére.

Úgy tűnik, Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke végleg bezárta az ajtót Cristiano Ronaldo előtt, aki továbbra is egy olyan csapatot keres, amellyel szerepelhet a Bajnokok Ligája őszi kiírásában. A lehetőségei azonban egyre csak szűkülnek.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Pérez elnök egy szurkolóknak szánt válaszban fejtette ki a véleményét, miután megkérdezték tőle, hogy Ronaldo visszatérhet-e még a Santiago Bernabéuba. Mire ő csak ennyit mondott: „Leigazolni Cristianót? Újra? Hiszen ő már 38 éves!”

Ronaldo jövője tehát továbbra is a levegőben lóg, ráadásul az új manchesteri edzője, Erik ten Hag érkezése sem hozott nyugvópontot, a problémákat pedig tetézte a katasztrofális szezonkezdet. A Brighton elleni hazai vereség után még inkább felerősödtek a távozását követelő hangok.

Ezek nem csupán a United szimpatizánsaitól, de az öltözőből is érkeznek, csapattársai ugyanis kezdik megelégelni a Ronaldo körüli folyamatos balhékat és pletykákat, többen is azon a véleményen vannak, hogy jobb lenne a csapatnak, ha elhagyná a klubot.

A Real Madrid így viszont biztosan kiesett a lehetőségek közül, maradnak a múlt emlékei, melyeket viszont már senki nem vehet el a portugáltól: 438 mérkőzésen húzhatta fel a királyi gárda mezét, melyen 450 találatot jegyzett, és számtalan trófeát emelhetett a magasba a Real színeiben – emlékeztetett a 90min.com.