Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,147 $

A Real Madrid elnöke már tudja, mikor fogják megszerezni Haalandot

Manchester, 2023. március 14. Erling Haaland, a Manchester City játékosa, miután megszerezte a City ötödik gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének visszavágó, Manchester City-RB Leipzig mérkõzésén a manchesteri Etihad Stadionban 2023. március 14-én. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Florentino Pérez nem adta fel, hogy Madridba csábítsa a norvég gólvágót.

Erling Haaland ugyan most kisebb sérüléssel bajlódik, emiatt pedig nem is tud segíteni válogatottjának az EB-selejtezők első mérkőzésein, ám ez a Real Madridot nem zavarja tervei szövögetésében.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Egy ideje persze már lehet tudni, hogy a madridiaknak fáj a foga a norvégra, azonban ő a Manchester City-t választotta, Pep Guardiola legnagyobb örömére, hiszen lényegében ontja a gólokat, legyen szó akár a bajnokságról, akár a BL-ről.

37 mérkőzésén 42 gólt jegyez minden sorozatot nézve a norvég, így nem túlzás kijelenteni, hogy a Real Madrid támadóproblémáit valószínűleg jó néhány évre megoldaná az érkezése. Csakhogy van egy kis bökkenő.

Méghozzá az, hogy mostanra nagyjából 150-200 milliós üzlet lenne Haaland megvásárlása, akinek ráadásul 2027-ig szerződése van a Manchester City-vel. Van azonban egy halovány reménye a Realnak – írta a Fichajes.

Ugyanis ha Pep Guardiola távozik, úgy Haaland szerződésében már 2024 nyarán életbe lép egy kivásárlási záradék, és ekkor jöhet el a Real Madrid ideje. Ha a spanyol edző marad, akkor 2025-ig még biztosan várniuk kell.