A Real Madridnál nem félnek a Manchester Citytől, Mbappé jövőre érkezik

Fotó: Twitter/Paris Saint-Germain
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 27. - 08:51

A hírek szerint a Real Madrid elnöke biztosította, hogy Mbappé jövőre a madridiak játékosa lesz, a spanyol fővárosban folytatja tovább a pályafutását.

Addig a pontig, amíg Mbappé nem írja alá a szerződését a Real Madriddal, a spanyolok nem nyugodhatnak meg. A francia szándékosan nem hosszabbít a PSG-vel, akik még 220 millió euróért cserébe sem voltak hajlandóak megválni tőle ezen a nyáron.

A PSG inkább kockáztat, és megpróbálják meggyőzni a sztárjukat, de eddig minden ajánlatukra nemet mondott. Legutóbb már Messinél és Neymarnál is több pénzt kínáltak számára, ám egyelőre nem jártak sikerrel.

A szabályok értelmében Mbappé januárban aláírhatja a szerződését a Real Madriddal, és ez ellen semmit sem tehet a PSG. Addig van idejük arra, hogy valamilyen módon meggyőzzék a játékosukat, aki állítólag hajthatatlan, Madridba akar költözni.

Legutóbb már a Manchester City is beszállta játékba, így van miért izgulnia a spanyoloknak. A britek még több pénzt fizetnének Mbappénak a szerződésért cserébe, addig Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke szerint a csatár jövőre náluk folytatja.

A Fichajes szerint Pérez biztosította, Mbappé 2022-ben a Real Madrid játékosa lesz, és tagadta, hogy kétségek adódtak volna az átigazolását illetően, még akkor is, ha a Manchester City még több pénzt adna.

Pérez annyit mondott, hogy Mbappé 2022-ben érkezik, biztos abban, hogy megszerzik a játékjogát, és ingyen, miután lejár a szerződése. A futballban azonban láttunk pár nagy csavart az évek alatt, még az sem zárható ki, hogy Mbappé mégis marad, vagy Angliába teszi át a székhelyét, bár erre kicsi az esély.