Dollár
428,40 Ft
Euró
423,53 Ft
Font
483,35 Ft
Bitcoin
20,158 $

A Real Madridból érkezhet a Barcelona legújabb játékosa?

Fotó: EPA/JUANJO MARTIN

Szabó Kata

2022. szeptember 20. - 06:25

Egy elsőre egészen abszurdnak tűnő hír látott napvilágot a Spanyolországban, mely alighanem igencsak megosztja a két rivális csapat szurkolóit.

A spanyol Mundo Deportivo értesülései szerint a Barcelona figyelemmel kíséri Marco Asensio helyzetét a Real Madridnál, és nem zárják ki, hogy bizonyos feltételek teljesülése esetén ajánlatot is tegyenek majd a játékosnak a jövő évi átigazolási szezonban.

Soron kívül Orbán Prágából üzent: az elhibázott brüsszeli szankciós politikát újra kell gondolni

A spanyol lap szerint a katalán csapat nagyra értékeli a spanyol játékos elmúlt években nyújtott teljesítményét, valamint képességeit, ráadásul az életkora is megfelelő lenne számukra, hiszen könnyen illeszkedni a Xavi által felépített új csapatba.

Asensio szerződése 2023. június 30-án jár le a Real Madridnál, ami azt jelenti, hogy az idei szezon végeztével szabadon, átigazolási díj megfizetése nélkül távozhat a Santiago Bernabeuból.

A Mundo Deportivo úgy tudja, amennyiben a 26 éves játékos nem hosszabbítja meg hamarosan lejáró szerződését, úgy a Barcelona egy ajánlattételre készül, mely során a katalán klub kihasználhatja a játékos ügynökével, Jorge Mendesszel ápolt jó kapcsolatot is.

Sokan kétkedve fogadták a hírt, mondván szinte elképzelhetetlen, hogy a legnagyobb riválisától igazoljon játékost a Barcelona, ám, ha mindez mégis megtörténne, az óriási szenzáció lenne.