Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,129 $

A Real Madrid árplafont szabott meg Bellingham leigazolására

TÉMÁK:
#Real Madrid
MTI/EPA/FILIP SINGER
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A Dortmund fiatal tehetségéért megindult a versenyfutás, a Liverpool és a Manchester City is színre lépett.

A Premier League-ből érkező érdeklődők pedig egyből jelentős árfelhajtást okoztak, Haaland után a most is még mindössze 19 éves Bellingham is komoly összeget hozhat a németek számlájára.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Jude Bellingham kiemelkedő egyéni teljesítményével ugyanis több sztárcsapat érdeklődését is felkeltette, elsők közt a Real Madridét, amely azonban most igen komoly vetélytársakkal kell megküzdjön.

Florentino Pérez bár nagyon szeretné, hogy a Bellingham a Real Madrid csapatában folytassa, kénytelen volt megszabni, hogy mekkora lehet az az összeg, amit még kifizethetnek érte – számolt be róla a Fichajes.

A többi érdeklődő várhatóan 100 millió euró környékén szabná meg a határt, Pérez ennél kicsit tovább ment, 120 millióban állapította meg a maximális összeget, ami fölé nem szeretnének menni, kérdés, hogy a licit hol áll meg.

Amióta Bellingham 2020-ban távozott a Birmingham Citytől, a Real Madrid folyamatosan figyelemmel kíséri a fiatal angol játékos fejlődését, aki szinte biztos, hogy a 2023/2024-es szezonra az átigazolási piac egyik nagy neve lesz.