Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Kísértenek a múlt szellemei a Real Madridnál?

Fotó: EPA/RODRIGO JIMENEZ
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. január 4. - 07:32

A Real Madrid 1-0-ra kikapott a Getafe elleni spanyol bajnokin 2022 első mérkőzésén. 

A Real Madrid nem csak vereséggel, de rossz játékkal is kezdte a 2022-es évet, miután 1-0-ra nyert a Getafe otthon. A keserves mérkőzést látva azonban nem csak a Mundo Deportivónak jutott eszébe tavaly január és 2015 év eleje, Ancelotti utolsó éve, amikor a madridiak a tavaszi szezon kezdetén estek szét. 

Soron kívül Orbán Viktor elmondta, mi lenne, ha holnap reggeltől egy csepp gáz sem jönne

2015 januárjában, még Ancelotti vezetése mellett a csapat a Valenciától szenvedett vereséget, amely következtében hatalmas lejtmenet indult meg, amely azzal végződött, hogy nem sikerült megnyerniük a bajnoki címet. 

Tavaly január egyenesen katasztrófális volt a Real Madrid számára: a spanyol Szuperkupa elődöntőjében kikaptak az Athletic Bilbao ellen, ezzel elköszönhettek egy trófeától, majd nyolc nappal később egy másiktól is, amikor a kupában vereséget szenvedtek az Alcoyano ellen. 

2022-ben ismét vereséggel indítottak, és biztosak lehetünk benne, hogy Ancelottinak is felrémlettek a rossz évkezdetek, amelyek végül rossz eredményekhez vezettek, arról nem is beszélve, hogy idén ismét az Alcoyano ellen mutatkoznak be a Király Kupában a madridiak.