Real ide, Barca oda, a Dortmund szerint Haaland marad náluk

Erling Haaland / Forrás: Borussia Dortmund / Twitter
not image

Kolláth Benjámin

2021.május.3 - 20:38

Erling Haaland jövőjéről továbbra is folyamatosak a találgatások, ám hiába érdeklődik iránta Európa szinte összes élcsapata, a Borussia Dortmund szerint maradni fog.

A Borussia Dortmund sportigazgatója, Sebastian Kehl csak a legújabb a csapat vezetői közül, aki kijelentette, Haaland a következő szezonban is náluk szerepel majd. A norvég a kontinens egyik legkeresettebb játékosa, már most is hatalmas összegeket vizionálnak az aláírásáért a lapok.

A Marca azonban beszámolt arról, hogy Kehl, aki a Dortmundban még játékosként vált legendává, biztos benne, a csatár a nyári átigazolási szezonon túl is velük marad majd. A Doppelpass nevű műsorban nyilatkozott:

„A legjobb tudomásom szerint Erling Haaland a Borussia Dortmund játékosa lesz a következő szezonban. Erling is így tudja. Minden nap beszélek vele és azt kell, hogy mondjam, teljesen eggyé vált a klubbal.”

Haaland ügynöke, Mino Raiola a közelmúltban többször is beszélt annak a lehetőségéről, hogy a csatár elhagyja a klubot, de Kehlt ez egyáltalán nem lepte meg:

„Mindannyian nagyon jól ismerjük Mino Raiolát, szóval egy-két ilyen közlemény nem fog minket meglepetésként érni. Nem vagyunk naivak, pontosan tudjuk, hogy a világ egyik legnagyobb becsben tartott csatáráról beszélünk. Nem fognak leállni a találgatások.”